Ankety

Dotazníkové prieskumy sú ďalšou možnosťou získať peniaze na internete. Princípom je vypĺňanie ankiet, ktoré majú rôzne zameranie, napr. sledovanie TV, používanie určitého druhu elektroniky, cestovanie atď.

 

MARKETAGENT

Funguje na princípe bodov. Po registrácii dostávate automaticky 150 bodov. Za vyplnenie ankety dostáva respondent tiež body. Ich počet závisí od ankety, môže byť 20 – 250 bodov. Ďalej získavate 50 bodov za aktualizáciu osobných údajov (max. raz ročne). Body si môžete zameniť za peniaze a poslať si ich buď na PayPal (alebo iné, napr. Moneybrokers, Paysafecard atď.) účet alebo ich zameniť za tovar a služby, ktoré ponúka partner Marketagent-u.

Hodnota 100 bodov = 1 Euro.

Je to celkovo nenáročný spôsob prilepšenia. Občas Vám príde e-mail s názvom „info“ a môžte vyplniť anketu. Zaberie to len pár minút a v žiadnej z nich neuvádzate žiadne osobné identifikačné údaje. Všímajte si tieto e-maily, mne niekoľko uniklo, keďže som ich pár zmazal pre nič nehovoriaci predmet správy 🙂

+ KLIKNI TU a REGISTRUJ sa na Marketagent.


 

VYSKUMY.SK

vyskumy-banner photo vyskumy_zps0996ab15.png
Ako to funguje?

Vyskumy.sk sú zamerané na rôzne dotazníky, za ktoré získavate tzv. TNS mince. Za každý vyplnený dotazník získavate TNS mince v hodnote od 5 – 90 TNS mincí v závislosti od náročnosti dotazníka. Vyplnenie dotazníka trvá približne 5-30 minút. Pozvánku na aktuálny prieskum dostanete mailovou pozvánkou.

Čo mám spraviť?

1. Registrovať sa na VYSKUMY.SK
2. Stiahnuť si a nainštalovať TNS odmeňovač
3. Čakať na email s pozvánkou na vyplnenie dotazníka

Aký je zárobok?

Zárobky sú v podobe TNS mincí, ktoré môžete zameniť na stránke VYSKUMY.SK za rôzny tovar od kozmetiky až po dovolenky.

TNS mince zarábate nasledovne:

  • za registráciu: 30 TNS mincí
  • za browsovanie po internete: 1 TNS minca/deň
  • za vyplnenie online dotazníka: 5 – 90 TNS mincí – podľa náročnosti dotazníka
  • narodeninové TNS mince: 10 TNS mincí
  • za pozvanie priateľov: 5 TNS mincí za každého nového člena

Za registráciu, narodeniny a vyplnenie online dotazníka sa TNS mince pripisujú automaticky. Za browsovanie (stačí mať otvorený nejaký prehliadač – IE, Mozilla, Chrome atď., nejde o skutočné browsovanie po internete) sa TNS mince pripisujú vždy začiatkom mesiaca, a to za každý deň surfovania po internete v predchádzajúcom mesiaci. Za pozvanie priateľov sa Vám TNS mince na konto pripíšu až po úspešnej registrácii Vášho priateľa.

587 komentárov na Ankety

Zanechaj odkaz

Môžte použiť tieto HTML tagy a atribúty: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>