ClixSense

.::| Aktualizované – 1.9.2014 |::.

 

.:: TIP ::. PLATÍ! – The Best!!!


ClixSense


 


 

ClixSense patrí medzi moje najobľúbenejšie PTC stránky, lepšie povedané JE moja najobľúbenejšia 🙂 Po vyše roku je to jednoznačne najlepšia PTC stránka z tých, ktoré som aktívne navštevoval.
Keďže mám s touto stránkou veľa skúseností a dobrých, rozhodol som sa aktualizovať informácie a pridať ďalšie, novinky ohľadom možností na ClixSense.

TIP: Kým sa dostanem k ďalším informáciám, odporúčam nainštalovať si ClixAddon (úplne hore v menu, 4. modré tlačítko sprava). Je to malá utilitka, ktorá Vás bude informovať o rôznych aktivitách na ClixSense, o stave účtu, aktuálne nabiehajúcich reklamách, na ktoré Vás upozorní oznamom vpravo dolu na monitore atď. A okrem iného Vám zvýši zárobok na bonusoch len tým, že bude spustený (čo je automaticky, ak máte zapnutý PC).

PLATBY: PLATÍ – overené!!! Prebehlo úspešne niekoľko platieb a platby sú veľmi rýchle (čiže instant). Nižšie sú dôkazy o platbách. Pridávam len sem-tam na ukážku, že stránka platí.
Minimálna platba: 8 USD (štandardné členstvo), 6 USD (Premium)
K platbám len jedna poznámka: vypláca vždy v 2 termínoch v týždni:
– 1. termín: pondelok o 14,00 serverového času (líši sa od nášho o 6 hodín, čiže serverový čas je napr. 10,00 ráno a u nás je 16,00 poobede)
– 2. termín: piatok o 14,00 serverového času.
O platbu môžete požiadať kedykoľvek, keď máte výplatné minimum, ale vyplatené bude len v uvedený termín. Ak teda odkliknete požiadavku o výplatu napr. v pondelok o 14,01 serverového času, vyplatené bude až v piatok o 14,00. Preto sa neľakajte, keď Vám nepríde v tomto prípade platba hneď.

– vypláca na: PayPal, PayToo, šekom

Doklady o prevode na PayPal účet: DOKLAD 1, DOKLAD 2
Keďže platieb prebehlo veľa, budem priebežne zverejňovať dôkazy výplat za určité obdobie, napr. za mesiac. Momentálne výpis z PayPal účtu za august 2014:

proof-august14

TIP: Odporúčam zakúpiť si hneď na začiatku PREMIUM na rok v hodnote len 17 USD/rok, čo je veľmi nízky poplatok v porovnaní s inými PTC stránkami, kde sú poplatky za upgrade členstva často vyššie už za mesiac. Tento poplatok sa veľmi rýchlo vráti. Najmä, ak budete robiť tzv. TASKS (úlohy, viď. nižšie). Keby som bol vedel na začiatku, že Premium mi dá viac reklám a vo vyššej hodnote, ďalšie bonusy atď., tak si ho kúpim hneď. Ale keďže som bol neskúsený a hlavne som nechcel investovať vlastné peniaze do niečoho, o čom som moc nevedel, tak som len poctivo klikal a robil tasks a až keď som zarobil 17 USD, použil som ich na nákup Premium. Aj tak sa dá, ale trvá to dlhšie a väčšinu ľudí to odradí. Ale pri robení tasks sa to dá podstatne urýchliť.

ČO CLIXSENSE POSKYTUJE?

– JE potrebné nechať okno s reklamou aktívne (viditeľné)! Je to jedna z PTC stránok, ktorá vyžaduje okno s reklamou aktívne, tzn. na ploche. Ale oplatí sa.

Klikanie reklám:
– čas zobrazenia reklám: 5 – 30 sek.
– hodnota reklám: 0,001 – 0,02 USD podľa typuu reklamy. Reklamy nabiehajú počas celého dňa. Existujú tzv. regular a sticky reklamy.

Regular:

  •  fialové – Extended ($0,02) – objavujú  sa len občas a musíte mať Premium (pravdepodobne, nie som si istý, keďže si nepamätám, ako to bolo, keď som bol Standard).
  • zelené – Standard ($0,01) – nemusia byť viditeľné stále celý deň, ale určite sa Vám objavia, keď budete aktívne na stránke niečo robiť. Takže aj keď sa po otvorení stránky nenachádza žiadna zelená reklama, po pár sekundách (niekedy minútach) sa objavia určite.
  • tmavožlté – Mini ($0,005) – objavujú sa len na určitý čas počas dňa a je možné, že všetky nestihnete odkliknúť. Preto odporúčam pravidelne počas dňa refresh stránky.
  • svetložlté – Micro ($0,001) –  platí to isté ako pri predchádzajúcich, tmavožltých reklamách.

Sticky:

  • modré – Sticky ($0,001) – nemiznú, len pribúdajú, čiže ak budete mať ráno dostupných 8 modrých, k večeru ich môže byť napr. 12. Nestratíte ani jednu.

.

Ďalšie možnosti zárobku:

TASKS (úlohy): v hodnote od 1 do 70 centov (možno aj viac, ale videl som zatiaľ do tejto hodnoty). Tu sa trocha pristavím. Toto je najlepší zdroj príjmu z tejto stránky. Pokiaľ ste šikovní, môžete zarobiť pár dolárov denne. Tasks sa objavujú počas dňa stále. V súčasnosti (august 2014) je naozaj veľa tasks každý deň (okolo 10-35 rôznych). Jedná sa o zadania spoločnosti CrowdFlower, kde sa treba potom registrovať. Na základe úspešnosti riešenia tasks (% správnych z celkovo urobených) Vám postupne CrowdFlower zvyšuje úroveň, tzv. level (1, 2, 3). Čím vyšší máte level, tým viac tasks a lepšie platených máte dostupných. Kliknutím na TASKS sa Vám otvorí platforma CrowdFlower, kde sú jednotlivé tasks a pri každej je uvedená cena a počet aktuálne dostupných. Niekedy sa stane, že je dostupných napr. 28 z nejakej úlohy a keď kliknete na link konkrétnej task, objaví sa Vám stránka „There is no work currently available in this task.“ Čiže nie je momentálne dostupná ani jedna úloha v tejto konkrétnej.
TIP: Odporúčam klikať aj viackrát po sebe na konkrétnu task a tiež refresh stránky s úlohami, lebo stav úloh sa mení každou sekundou. Nové pribúdajú a sú aj riešené množstvom ľudí po celom svete. Niekedy zmizne konkrétna úloha zo zoznamu a po niekoľkých minútach alebo napr. večer, sa objaví opäť. Preto treba striehnuť, ak máte nejakú obľúbenú úlohu, ktorá je napr. ľahká a lepšie zaplatená. Robenie tasks výrazne zvýši príjem a nie je potom problém žiadať o výplatu každý týždeň. Klikanie je potom už len doplnok. Avšak nie nevýznamný, keďže existujú bonusy, o ktorých napíšem nižšie. A bez klikania ich nemáte 🙂

CLIXGRID: je to klikanie na obrázok s mriežkou, kde má Standard člen 30 možností klikov a Premium až 60 klikov. Môže sa Vám podariť kliknúť na štvorček, kde je ukrytých 0,10; 0,25; 0,50; 1,00; 5,00 alebo až 10,00 USD. Že to naozaj funguje a dá sa na ClixGrid získať, si pozrite tu: VÝHRA 0,5 USD NA CLIXGRID. Poslednú dobu sa mi podarilo dosť často kliknúť aspoň 0,1 USD. Ešte jedna možnosť je, že sa Vám objaví výhra v podobe ďalších 5 klikov. A to sa môže aj zopakovať. Objaví sa Vám známa hracia kocka a vedľa nej text, že ste vyhrali ďalších 5 možností kliknúť (viď. obrázok). Niekedy sa podarí po pár minútach kliknúť ďalších 5 klikov a potom aj peňažnú výhru. Stalo sa mi viackrát, že som získal napr. 0,1 USD a o pár klikov ďalších 0,1 USD. Poteší 🙂

clixsense-kocka

SURVEYS: prieskumné dotazníky. Žiaľ, asi som mal za celý čas len 1 alebo 2 dotazníky. Myslím, že to závisí od geografickej polohy a časté majú dotazníky ľudia z USA, Anglicka.

OFFERS (ponuky): za registráciu rôznych produktov od niekoľkých centov až po niekoľko dolárov

>>CKLIKNITE SEM A REGIsTRUJTE SA NA ClixSense<<

 


 

BONUSY:

Na jar 2014 zaviedol ClixSense nový a výhodnejší systém bonusov. Uvediem pre Premium/Standard. Ak chcete získať bonus. musíte splniť nasledovné 4 podmienky:
1. kliknúť na stanovený minimálny počet PTC reklám (6)
2. kliknúť na min. 20 štvorčekov na ClixGrid
3. urobiť min. 10 tasks CrowdFlower (prípadne namiesto toho splniť 2 z Offers alebo urobiť 5 tasks CrowdFlower + 1 z Offers)
4. navštíviť fórum a pozrieť min. 1 príspevok (proste treba ísť na ich fórum na stránke a otvoriť jedno vlákno. Ale niekedy sa tam človek dozvie veľa vecí, lebo fórum je aktívne.

Potom dostanete nasledovný bonus, ktorý sa počíta z celkovej čiastky zarobenej počas celého dňa a pripíše sa na účet hneď na začiatku nasledovného dňa (samozrejme podľa serverového času):
– Daily Checklist Bonus – dostávate, ak ste splnili vyššie uvedené 4 podmienky: získate 12% ako Premium/5% ako Standard

Ak splníte Daily Checklist Bonus, máte nárok na získanie ďalších bonusov, ktoré sú na sebe nezávislé:
– ClixAddon Extra Bonus – treba splniť vyššie uvedené 4 podmienky a mať spustený ClixAddon aspoň hodinu počas dňa a v ňom odkliknuté aktívne Surveys: získate 2% ako Premium/1% ako Standard
– Activity Extra Bonus – treba splniť vyššie uvedené 4 podmienky a to 3 dni po sebe. Ak splníte podmienky aj ďalšie dni bez prerušenia, automaticky sa Vám pripíše tento bonus každý deň. Ak reťaz prerušíte, čiže niektorý deň nesplníte Daily Checklist Bonus, lebo napr. neurobíte min. 10 tasks, tento bonus sa Vám nepripíše a budete musieť ďalšie 3 dni po sebe splniť podmienky Daily Checklist Bonus a až potom sa Vám pripíše tento bonus: 2% ako Premium/1% ako Standard.
Celkovo teda môžete získať až 16% bonus z toho, čo ste v ten deň zarobili.

Príklad na bonusy:
Naklikali ste na PTC napr. 0,05 USD + na mriežke ste klikli 0,10 USD + urobili ste 20 tasks v celkovej hodnote 1,00 USD.
Celkový zárobok = 1,15 USD
Bonus pri splnení všetkých podmienok (16%) = 0,18 USD (celkom pekný príspevok k zárobku)
Celkový denný zárobok s bonusmi = 1,33 USD

Ak sa stane, že sa Vám nepodarí splniť 3 dni po sebe 4 podmienky Daily Checklist Bonus, tak bude celkový denný zárobok nižší o 2% pri Premium/1% pri Standard.

Na obrázku č. 1 (vľavo) je konkrétny príklad z môjho účtu, kde som nesplnil podmienky pre Activity Extra Bonus 3 dni po sebe (červený krížik) a vidieť, že ešte potrebujem 1 deň, aby som mal pripísaný úrok aj ďalšie 2% za tento bonus.
Na obrázku 2 je na druhý deň vidieť, že som splnil všetky podmienky Daily Checklist Bonus a tým sa mi odomkol aj posledný bonus (Activity Bonus), čiže ďalšie 2% z celkového zárobku. Samozrejme, keď počas dňa zarobím napr. ďalší 1 USD, aktuálne sa prepočítavajú bonusy a celkový bonus, ktorý je uvedený úplne dolu v poslednom zelenom riadku (Your bonus is currently standing at:), sa podľa toho zvyšuje. V tomto druhom prípade je zatiaľ navyše na bonusoch 0,08 USD.

clixsense-bonus1

clixsense-bonus2

Referal systém

Ako na iných stránkach s podobným zameraním, aj na ClixSense existuje systém tzv. referalov, čiže zisk zo zárobku ľudí, ktorí sa registrujú cez Váš reflink (link na registráciu do ClixSense cez Vás). ClixSense má zaujímavé možnosti zisku aj z referalov v podobe % z kliknutí na reklamy, z urobených tasks, z upgrade členstva atď. Všetko je prehľadne spracované na stránkach ClixSense. Tak neváhajte a REGISTRUJTE SA 🙂

PONUKA: Pokiaľ je Vám niečo nejasné, kľudne mi napíšte, poradím. Prípadne je možné sa dohodnúť na tzv. refback-u, čiže čiastke, ktorú Vám vyplatím naspäť z toho, čo získam z Vašej registrácie, ak budete aktívny.

+ KLIKNI SEM a REGISTRUJ sa na ClixSense

9 komentárov na ClixSense

  • http://www.cowerdesign.com/wikI/MeghanrsChurchxd  hovorí:

    Have you ever considered writing an e-book or guest authoring on other blogs?
    I have a blog based on the same information you discuss and would love to have
    you share some stories/information. I know my readers
    would appreciate your work. If you’re even remotely interested, feel free to
    send me an e-mail.

    Also visit my site: http://www.cowerdesign.com/wikI/MeghanrsChurchxd

  • www.gadzooksevents.com  hovorí:

    This is really interesting, You’re an excessively professional
    blogger. I’ve joined your rss feed and sit up for searching for more of your excellent post.
    Also, I’ve shared your site in my social networks!

    my blog … http://www.gadzooksevents.com

  • forum.yawfle.com  hovorí:

    excellent post, very informative. I wonder why the other experts of
    this sector don’t realize this. You should proceed your writing.
    I’m sure, you’ve a great readers‘ base already!

    Have a look at my webpage: forum.yawfle.com

  • bape x converse high top  hovorí:

    I have read so many posts concerning the blogger lovers except this paragraph
    is actually a good piece of writing, keep it up.

  • yeezy nike bomber jacket  hovorí:

    Wonderful beat ! I wish to apprentice even as you amend your website, how could i subscribe for a
    weblog web site? The account aided me a appropriate deal.
    I had been tiny bit acquainted of this your broadcast offered bright transparent concept

  • glaskasten.org  hovorí:

    This text is invaluable. Where can I find out more?

    Also visit my website glaskasten.org

  • www.consulenzaleonardo.com  hovorí:

    Hi there, You have done an excellent job. I will definitely digg it and personally suggest
    to my friends. I am sure they’ll be benefited from this website.

    My page :: http://www.consulenzaleonardo.com

  • Toby  hovorí:

    This piece of writing provides clear idea
    for the new visitors of blogging, that in fact how to do running a blog.

  • Vydelejnainternetucz  hovorí:

    Dobrý den nejlepší stránky o výdělku na internetu naleznete na http://www.vydelejnainternetu.cz

Zanechaj odkaz

Môžte použiť tieto HTML tagy a atribúty: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>